У вагоні-ресторані Куп’янської колійної машинної станції будуть пекти смаколики

31 березня 2019, 14:21

Цього року колійники зможуть поласувати випічкою власного виробництва: у вагоні-ресторані Куп’янської колійної машинної станції регіональної філії «Південна залізниця» з’явився новий тістомісильний апарат на 10 л.

Загалом у вагоні є все необхідне для приготування повноцінного обіду для колійників, які працюють на лінії: печі, що опалюються дровами, водонагрівач на 80 л, насосна станція, кілька холодильників. Навіть якщо вагон тільки-но прибув до місця проведення колійних робіт і електрика ще не підведена, це не завадить нагодувати працівників.

Обід та вечеря із трьох страв (суп, м’ясо чи субпродукти та гарнір, а також випічка до чаю) коштуватимуть приблизно 30 грн, з урахуванням 30 % знижки профспілки.


Поширити y соціальній мережі



Чи не хочете поділитися своїми думками з цього приводу?